Home
Nieuws
Acties
Activiteiten
Klantenservice
Bestelstatus
Contact
Inloggen
Winkelwagen
0 artikelen
 
Welkom bij de specialist in taalstudieboeken   
Verwacht! Deel B1/B2 van DaF im Unternehmen


DaF im Unternehmen
is de eentalige leergang zakelijk Duits voor beginners en beginners met enige voorkennis, bedoeld voor iedereen die in een professionele omgeving in het Duits wil kunnen functioneren.

De leergang is speciaal ontwikkeld om adequaat te leren communiceren in de Duitse taal. DaF im Unternehmen bestaat uit twee delen: A1/A2 en B1/B2. Deel A1/A2 is al beschikbaar en bestaat uit een Kursbuch met online geluids- en filmmateriaal, een Übungsbuch en een Lehrerhandbuch. Deel B1/B2 verschijnt begin augustus 2017.

DaF im Unternehmen is een praktijkgerichte en dynamische leergang Duits met transparante leerdoelen. Deze leergang bevat talrijke rollenspelen, een contextuele benadering van de grammatica en bedrijfsprofielen van bestaande bedrijven. DaF im Unternehmen richt zich op de beroepspraktijk en het verwerven, vergroten en verstevigen van belangrijke communicatieve competenties. Aan de hand van praktische oefeningen leert de cursist een grote hoeveelheid vaste uitdrukkingen en verwerft hij een uitgebreide woordenschat. Tevens is er veel aandacht voor relevante grammaticale onderwerpen en een correcte uitspraak van het Duits. Hoofddoel van de leergang is het leren communiceren in het bedrijfsleven, maar er is ook ruimschoots aandacht voor de communicatie in alledaagse situaties.
naar boven
copyright
disclaimer
site map
privacy
over Intertaal
vacatures
naar boven
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.