Home
Nieuws
Acties
Activiteiten
Klantenservice
Bestelstatus
Contact
Inloggen
Winkelwagen
0 artikelen
 
Welkom bij de specialist in taalstudieboeken   
Intertaal Catalogus 2017 Nu beschikbaar!
Geachte klant,

Ook in 2017 is Intertaal graag uw vertrouwde leverancier van taalstudieproducten. Intertaal heeft een eigen fonds voor de talen Frans, Spaans, Duits, Nederlands als tweede taal, Engels, Italiaans, Portugees en Chinees. Meer informatie over de nieuwe producten voor deze talen, alsmede over het zelfstudiefonds, vindt u in onze nieuwe catalogus 2017! U kunt deze catalogus ook gratis op papier thuisbezorgd krijgen.

Daarnaast vindt u op onze website tal van andere boeken van alle grote internationale taaluitgevers, zoals Cambridge University Press, Oxford University Press, Hueber Verlag, Ernst Klett Verlag, Edelsa, Edinumen, Difusión, SGEL en Alma Edizioni. Wij leveren deze internationale uitgaven aan onderwijsinstellingen, taaldocenten, particulieren en boekhandels in Nederland en België. Kijk hier voor een overzicht van de internationale uitgevers die door Intertaal vertegenwoordigd worden.

Uiteraard staat onze klantenservice altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden over onze producten, prijzen, levertijden, et cetera!

Voor docenten die zich willen oriënteren op nieuwe producten hebben wij een showroom in Almere met alle uitgaven van uitgeverij Intertaal. Indien u langs wilt komen bent u van harte welkom. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn dient u echter wel de dag en het tijdstip van uw komst aan ons door te geven, zodat wij de producten die u wenst in te zien alvast voor u klaar kunnen zetten.

Neemt u hiervoor contact op met onze uitgeverij: tel 036-5471640 / uitgeverij@intertaal.nl
naar boven
copyright
disclaimer
site map
privacy
over Intertaal
vacatures
naar boven
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.