Home
Nieuws
Acties
Activiteiten
Klantenservice
Bestelstatus
Contact
Inloggen
Winkelwagen
0 artikelen
 
Welkom bij de specialist in taalstudieboeken   

Privacybeleid

Intertaal bv respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Persoonsgegevens
Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben wij enkele gegevens van u nodig. We gebruiken deze gegevens uitsluitend voor diensten waarom u specifiek hebt gevraagd, wanneer u zich registreert, een bestelling bij ons doet of wanneer u uw gegevens aanpast.

Intertaal bv onderscheidt drie soorten gegevens: identiteits-, betaal- en verkeersgegevens.

Identiteitsgegevens
Tijdens het bestel- of registratieproces vragen wij u om uw identiteitsgegevens. Dit zijn in ieder geval de volgende gegevens:

* Achternaam
* Tussenvoegsel
* Voornaam
* Adres
* Postcode
* Woonplaats
* Land
* Geboortedatum
* E-mailadres
* Telefoonnummer
* Mobiel 

Betaalgegevens
Intertaal bv biedt u de mogelijkheid te betalen via een eenmalige machtiging of via een acceptgirokaart (uitsluitend voor geregistreerde docenten). Voor de verwerking van deze betalingen hebben wij uw bankgegevens nodig. Voor een correcte afhandeling zullen deze gegevens worden getoetst en door ons worden opgeslagen.
Bij de overige betaalmogelijkheden (Mastercard, Visa, iDEAL) noteren wij alleen uw betaalwijze. De feitelijke betaling voert u niet uit op de website van Intertaal bv, maar op die van de betalingspartners waarmee wij samenwerken. Uw bankgegevens worden door ons dus niet opgeslagen.
 
Alle online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina's zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om uw gegevens te zien. Uw creditcardgegevens, zoals het kaartnummer en de vervaldatum, worden uiteraard niet opgeslagen. Deze gegevens voert u niet in op onze site, maar op de eveneens beveiligde pagina’s van onze betalingspartners.
 
Verkeersgegevens
Onder verkeersgegevens verstaan wij het registreren van klikgedrag en het analyseren van uw navigatie op onze website. Aan de hand van deze gegevens bekijken wij hoe onze klanten de website gebruiken: welke navigatie wordt gebruikt, welke pagina’s worden bezocht en welke artikelen worden besteld.
 
 
Gegevensverwerking
Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden: 
 • Administratieve doeleinden:
  - het verwerken van uw bestelling
  - de bezorging van uw bestelling op het door u gekozen afleveradres
  - de betaling van uw bestelling (al dan niet via betalingspartners)
   
 • Commerciële doeleinden:
  - het kunnen doen van, eventueel gepersonaliseerde, aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor u relevante informatie 
    of nieuwsbrieven1 
   
 • Communicatieve doeleinden:
  - het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid van onze website
1 Intertaal bv handhaaft hierbij het zogenaamde “opt-in opt-out”-principe: wanneer u zich registreert op onze website kunt u aangeven of u onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen. Vinkt u deze optie aan, dan ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief met interessant nieuws en aanbiedingen. U moet hier dus uitdrukkelijk toestemming voor geven (opt-in) en wanneer u zich voor de nieuwsbrief af wilt melden, kan dit altijd via een link in de nieuwsbrief of door de optie in uw account weer uit te vinken (opt-out).

 
Verstrekking van gegevens
Intertaal bv zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Mocht u nog vragen hebben over het privacybeleid van Intertaal bv, dan kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@intertaal.nl. Onze klantenservice helpt u graag verder als u informatie nodig hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U hebt nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens.

In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.
 
 
 
naar boven
copyright
disclaimer
site map
privacy
over Intertaal
vacatures
naar boven
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.