Home
Nieuws
Acties
Activiteiten
Klantenservice
Bestelstatus
Contact
Inloggen
Winkelwagen
0 artikelen
 
Welkom bij de specialist in taalstudieboeken   

Disclaimer

Intertaal bv besteedt constante zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd niet volledig is.

Intertaal bv vult regelmatig de informatie op www.intertaal.nl en www.intertaal.be aan en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met directe ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Intertaal bv kan er niet voor instaan dat de informatie op www.intertaal.nl of www.intertaal.be geschikt is voor het doel waarvoor deze website door klanten wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Intertaal bv sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.intertaal.nl of www.intertaal.be of met de tijdelijke onmogelijkheid om www.intertaal.nl of www.intertaal.be te kunnen raadplegen. Intertaal bv is ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen.

De websites van Intertaal bv kunnen advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten die niet onder het beheer van Intertaal bv vallen. Intertaal bv is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of naleving van de privacyregels door de beheerders van de betreffende sites. Het opnemen van links naar andere sites impliceert daarnaast ook geen goedkeuring van Intertaal bv met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites.
 

 

naar boven
copyright
disclaimer
site map
privacy
over Intertaal
vacatures
naar boven
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.