Home
Nieuws
Acties
Activiteiten
Klantenservice
Bestelstatus
Contact
Inloggen
Winkelwagen
0 artikelen
 
Welkom bij de specialist in taalstudieboeken   
Wat is de Intertaal Docentenservice?

Service voor taaldocenten
Bij de Intertaal Docentenservice kunt u terecht met uw inhoudelijke vragen en vragen over prijzen en verschijningsdata van onze producten. De medewerkers van de Docentenservice adviseren u graag bij het maken van een keuze uit het beschikbare materiaal.

Persoonlijk en inhoudelijk advies
Voor uitgebreide informatie en persoonlijk advies kunt u een afspraak maken met onze adviseurs. Zij komen graag bij u langs om onze uitgaven toe te lichten of uw sectie te informeren. Neem hiervoor contact op met de afdeling Advies & Promotie via uitgeverij@intertaal.nl.

Informatie
Wij houden u als lid van de Docentenservice graag op de hoogte van nieuwe uitgaven, presentaties en studiedagen, speciale acties en actuele vakinformatie. U ontvangt daarom regelmatig onze digitale nieuwsbrief, afgestemd op de taal of talen waarin u lesgeeft.

Beoordelings- of gebruikersexemplaar
Als taaldocent kunt u onder bepaalde voorwaarden voor eigen gebruik een beoordelings- of gebruikersexemplaar aanvragen van uitgaven van uitgeverij Intertaal. Lees meer over het aanvragen van een beoordelings- of gebruikersexemplaar.

Toegang tot downloadables
Via uw lidmaatschap krijgt u toegang tot digitale handleidingen en extra materiaal bij de producten van uitgeverij Intertaal. Als lid van de Docentenservice kunt u dit materiaal kosteloos van onze website downloaden.

Voordeel
Als lid van de docentenservice ontvangt u altijd 10% korting op taalstudieboeken en audio-visueel materiaal (bijv. cd's, cd-roms, video's en dvd's) van uitgeverij Intertaal en de internationale uitgevers die Intertaal vertegenwoordigt. De korting geldt ongeacht het aantal dat u bestelt, maar alleen als de factuur op uw eigen naam en adres staat. De boeken kunnen eventueel wel naar de onderwijsinstelling gestuurd worden.

Voor wie
U kunt lid worden van de Intertaal Docentenservice, wanneer u les geeft in één van de volgende talen: Arabisch, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Nieuw Grieks, Hongaars, Italiaans, Nederlands als tweede taal (NT2), Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Turks of Zweeds.

Lid worden
Het lidmaatschap van de Docentenservice is uw sleutel naar voordeel en informatie. Vraag dus vandaag nog uw lidmaatschap aan door een docentenaccount aan te maken! Na aanmelding ontvangt u per e-mail uw inloggegevens en kunt u gebruikmaken van de kortingen voor taaldocenten.

 

 

 

naar boven
copyright
disclaimer
site map
privacy
over Intertaal
vacatures
naar boven
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.